O meni

Rođena sam 1971. u Zrenjaninu, gde sam odrasla i završila deset godina školovanja. Srednju medicinsku školu završila sam u Novom Sadu, a Višu medicinsku školu u Zemunu.

Međunarodno sertifikovanu diplomu i zvanje joga instruktora stekla sam 2015. godine na  Međunarodnoj Akademiji Joga Saveza Srbije, u Beogradu, a još od 2009. godine se aktivno bavim jogom.

Od diplomiranja na Akademiji, aktivno držim časove Hatha joge u Beogradu na Voždovcu. Stalni angažman instruktora joge stekla sam 2015. godine na turističkim kruzerima koji pristižu u Novi Sad i Beograd.

Plivam od najranijeg detinjstva, a kao član PK Proleter iz Zrenjanina takmičila sam se od svoje sedme godine. Nakon duže pauze ponovo sam se vratila takmičarskom plivanju, i kao član Masters PK Barakuda iz Beograda, aktivni sam učesnik domaćih, ali i međunarodnih plivačkih takmičenja.

Višestruki sam državni prvak u Masters plivanju, i jedan sam od učesnika Evropskog masters turnira u Kranju 2018. godine, kao i niz drugih međunarodnih takmičenja. Punu pomoć i podršku, kao i upornost i odličan fokus dugujem svom umeću, obrazovanju i dugogodišnjem predanom radu kao joga instruktor.

Veoma volim svoj posao i plivanje, jer zajedno čine celinu koja je u meni probudila inspiraciju za novim vidom rekreacije.

 

 

Nosilac sam autorskih prava izdatog od strane Zavoda za intelektualnu svojinu za vežbe joge u vodi pod nazivom “Aqua Yoga Olga“.

Od 2015. godine redovni sam instruktor jedinstvenog programa za turiste koji plove Dunavom.

Sarađujem sa doktorom specijalistom fizikalne i sportske medicine.